Det skal du opleve med gutterne i Faxe

Når du er på udkig efter ting at lave med drengene, skal du tage et kig på Faxe. Denne by på Sjælland har rigtig meget at byde på, og der er især gode muligheder for at få en aktiv ferie. Her kan I udfordre jer selv på mange forskellige måder, og I kan også få en masse sjove oplevelser. Se blot nærmere på disse forslag:

Fjenden på krogen

I Faxe kan I tage på krogen og spille et af de mange spil, der findes der. I kan blandt andet spille fodbold, håndbold eller volleyball, og det er en rigtig sjov måde at lære hinanden at kende på. I kan også udfordre hinanden i brætspil som f.eks. poker eller backgammon.

Gå en tur på stranden

Faxe har en rigtig fin strand, og det er også muligt at leje en af de mange både, der ligger der. I kan tage på en afslappende tur på vandet, eller I kan udfordre jer selv lidt og f.eks. prøve at sejle en kano.

Tag på golfbanen

I Faxe er der også en golfbane, hvor I kan udfordre hinanden. I kan spille en runde eller to, og så kan I også tage en pause og få en øl eller to på den hyggelige café, der ligger ved siden af banen.

Spis på en af de hyggelige restauranter

Når I bliver sultne, kan I tage på en af de mange hyggelige restauranter, der findes i Faxe. I kan f.eks. spise pizza eller pasta på den italienske restaurant, spise en god bøf på det lokale steakhouse eller få en burger på den amerikanske diner. Læs mere her om, hvad du kan opleve i Faxe.

konklusion

Vi har i denne artikel altså kigget på nogle af de ting, som I kan lave i Faxe, når I vil lave noget sjovt sammen. Det er især aktiviteter, som I kan udfordre hinanden med, men I kan også tage på en hyggelig restaurant og få noget god mad.