Utallige typer emballage til forsendelser at vælge fra

Har du den rette emballage til at pakke forsendelser ind, så de klarer transporten ud til din kunde? Ofte skal du bruge flere typer emballage til opgaven, for hvor den simple flyttekasse er fin til bøger, tøj og andre ting, der kan tåle at blive tabt, skal du ved transport af glas og andet skrøbeligt service bruge kassefyld, bobleplast eller skumplast for at værne mod skader.

Bionedbrydeligt kassefyld

Ser vi lige på kassefyld lidt mere i detaljen, har du faktisk mere at vælge fra her, end du lige skulle tro. Antistatisk kassefyld er nemt at finde tilbud på, og den type emballage er perfekt til transport af elektronik. Bionedbrydeligt kassefyld er også at finde, hvis du ønsker, at spildt kassefyld båret bort af vinden ikke skal fylde i naturen en evighed, inden det bliver brudt ned.

Lukning af forsendelser

Lukning af forsendelser kan gøres på forskellig vis, hvor brug af sejlgarn eller polykordel kan løse opgaven på skånsom manér, mens forsegling via limpistoler og hæftning med toplukker hører til i den anden ende af spektret. Står du med en masse små bundter varer, du bare lige vil samle, før du lægger dem ned i en kasse, så er et simpelt gummibånd selvfølgelig rigeligt.

Flere slags pakketape

Pakketape skal selvfølgelig ikke forglemmes, hvad gælder proper forsegling af papkasser. Du tror måske ikke, der er stor variation her, men det er der. Hvor kraftig klæbeevnen er, hvor holdbar tapen er, hvor meget den støjer ved afrulning, og om den er bæredygtig er fire vigtige parametre, hvor forskellige typer tape adskiller sig fra hinanden. Skænk derfor tape en tanke.

Find den rette emballage

Undersøg tilbud på emballage for at gøre et godt køb. Du har masser af muligheder, og det gælder bare om at undersøge, hvad der er den rette type indpakning til opgaven, du står med.