Sådan laver du din egen mandehule

Hvem drømmer ikke om at have sin helt egen mandehule? Dette er nok de færreste mænd, og derfor er det helt almindeligt, hvis du er én af de mange mænd, der drømmer om at have sin helt egen mandehule. Det er dog også helt almindeligt, hvis du er én af de mange mænd, der ikke har den store viden omkring indretning af hjemmet. Hvis du kan nikke genkendende til dette også, er det fuldt forståeligt, hvis du er lidt på bar bund i forhold til at gøre drømmen om mandehulen til virkelighed.

For en god indretning er nemlig afgørende for, at din mandehule bliver en succes. Derfor kan du i de følgende to afsnit af denne artikel få et par tips og tricks til, hvordan du indretter din mandehule.

De vigtigste ting til mandehulen

Der er nogle ting, du ikke kommer udenom, når du skal indrette din mandehule. Det gælder først og fremmest et stort TV, hvor du kan se fodbold eller spille PlayStation med gutterne. Hvis du har meget vægplads, kan du også investere i en projektor. Det kræver dog samtidig, at du investerer i nogle solide mørklægningsgardiner. Dernæst bør du anskaffe dig nogle gode møbler – herunder et sofabord og et par sovesofaer. Her bør du gå efter møbler i forholdsvis mørke farver, da det både ser bedre ud samt tåler, at der bliver spildt lidt øl engang imellem. Du kan se udvalget her.

Gå ikke ned på lir til indretningen

Når du har det mest basale på plads, er det tid til lir. Og her skal du ikke begrænse dig. Det er samtidig her, at kun fantasien sætter grænser. Om det er store bannere på væggene, stjerneprojektører og LED-lys i loftet eller måske et bordfodboldbord i hjørnet er helt op til dig. Det vigtigste er bare, at det giver mening for dig.