Style herretøj til hverdagen

Herretøj er en meget bredere vifte, end mange tror, men for dig, der ikke holder af det stive, lidt gammeldags look, kan flot styling være svær. Måske har du ikke lyst til at bruge timevis foran spejlet, eller måske går du bare ikke så meget op i, hvad du har på.

Uanset hvad, så er det stadig en dejlig følelse at se godt ud – især i tøj, du er tilpas i. Her kan du lære mere om, hvordan du styler herretøj til hverdagen, så du både kan være casual og stilren.

Få fodboldtrøjer til at fungere

Mange sportselskere kan godt lide at vise holdånd i dagligdagen, men en fodboldtrøje er ikke altid det kønneste at se på. Så hvordan kan du style den?

Først og fremmest skal du se på, hvilke farver, der dækker trøjen. Hvis rød dominerer og har hvide accenter, bør du finde andet tøj, der kan komplimentere dem. Det kan være afslappede træningsbukser eller sorte jeans, som tilføjer et roligere element.

Hvis der er små farvenoder på din trøje, fx et lille, blåt logo, er det flot at tilføje tilbehør i samme farve. Hvad end det er en blå kasket eller blå øreringe, kan det binde hele dit outfit sammen.

På følgende link kan du finde masser af fodboldtrøjer i mange forskellige farver: https://xn--fodboldtrjer-3jb.dk/vare-kategori/landshold/danmark/. Flere farver giver dig bedre mulighed for at style dit tøj.

Lær, hvad der virker for dig

Ikke alt virker for alle. Se på dit tøj og find ud af, hvilke farver, snit og størrelser klæder dig, og hvad bringer mest opmærksomhed til dine bedste kvaliteter. Det kan fx være, at gul ikke er god til din, fordi det får dig til at se udvasket ud. Hvis du stadig kan lide gul, så find mere dæmpede nuancer og komplimenter det med neutrale farver.

Det samme gælder materialer og endda bestemte beklædningsgenstande. Ikke alle ser lige gode ud i en vest, og selvom du ikke skal være for kritisk overfor dig selv, skal du stadig være ærlig. Hvis du er i tvivl, kan du altid få en vens råd.

Nogle gange tager det tid og fejl at finde ud af, hvad fungerer bedst for dig. Du er fri til at eksperimentere og have det sjovt, mens du lærer, hvordan du bedst styler din garderobe.

Ikke alt tøj er mode

Ikke alt tøj er mode, og det er okay. Nogle gange får vores affektion til en bestemt genstand os til at glemme, at den ikke er pæn eller fungerer. Hvis du har noget tøj, der objektivt set ikke er kønt, skal du finde ud af, hvad du gør med det.

Du kan enten vælge at nedgradere det til nattøj, hvis det er behageligt. Du kan også kaste dig ud i at finde ud af, hvordan du styler det, eller du kan donere det til velgørenhed. Hvis det bare fylder i dit skab, ikke klæder dig, og hvis du aldrig går med det, er det nok tid til at sende det videre.