Skal du på date? Sådan vælger du et outfit

Har din flirt sagt ja til at tage på date? Det er uden tvivl en god følelse. Men ved du stadigvæk ikke, hvad du skal tage på 15 minutter, før du skal afsted? Her finder du tips til, hvordan du vælger et outfit til en date.

Pasformen er vigtig

Det vigtigste er ikke, hvor mange penge du har brugt på dit tøj, men hvor godt det sidder på din krop. Derfor er det en fordel, at du vælger tøj, som klæder dig og sidder præcis, som det skal. Det handler om, at du bærer tøjet i stedet for at lade tøjet bære dig.

Vær opmærksom på detaljerne

Nogle gange er det de mindste ting, der bliver lagt mærke til. Inden du tager hjemmefra, er det en fordel at sørge for, at alt ved dit outfit spiller. Det vil sige, at du for eksempel bør stryge din skjorte, så den ikke er fyldt med rynker og folder. Er der meget fnug på din sweater, så fjern det og så videre.

Tænk over hvad I skal lave

Skal I drikke kaffe på en hyggelig café? Eller er der tale om en middag på en finere restaurant? Det er vigtigt, at du klæder dig på til lejligheden. Det vil sige, at du skal planlægge dit outfit ud fra, hvad I skal lave, og hvor I skal hen. 

Hvis I blot skal på café eller gå en tur, kan det være helt fint med jeans, en t-shirt og Nike Air Force 1. Skal I derimod på en fin restaurant, er det en god idé at vælge en skjorte.