Tag gutterne med på en frisk herretur

Herretur

Savner du også at bruge tid sammen med gutterne? Det kan være svært at balance arbejdslivet og familielivet, samtidig med at der også skal være tid til vennerne. Derfor kan I prøve at planlægge en rigtig herretur, hvor I kommer til at opleve en masse sammen. Og det er supernemt med transporten, da I kan leje en bus, hvor der er plads til jer alle sammen – hvor end i Danmark I vil hen. Lyder det interessant, så lej bus her.

Gode forslag til aktiviteter på herreturen

Hvad kunne I så lave på sådan en herretur? Der er selvfølgelig masser af muligheder. Her får du et par af de mest oplagte og populære aktiviteter.

Hvis I er fodboldentusiaster i jeres vennegruppe, er det selvfølgelig oplagt med en tur til jeres yndlingsstadion. Fodbold er verdens mest populære sportsgren, og en tur på stadion er altid skønt, især i det danske forår. Tag afsted i god tid, og drik et par fadøl omkring stadion. Der er altid garanti for god stemning og masser af underholdning til Superligakampe i Danmark.

En anden populær aktivitet er smagning på forskellige lækre øl eller drinks. I kan med fordel tjekke de mange forskellige muligheder for interessante smagninger ud. Om I så er mest til øl, gin, whisky, rom eller drinks, er der helt sikkert noget for jer. De danske mikrobryggerier og destillerier er nogle af de bedste i verden. Den danske alkoholproduktion har taget et kæmpe skridt fremad på den internationale scene de seneste år. Det er helt sikkert noget, som I vil kunne få mange gode oplevelser ud af.

I kan også finde et sted at spille paintball. Denne aktivitet er yderst populær blandt mange unge mænd, og den er også oplagt til firmaudflugter eller måske til en polterabend. Paintball er en rigtig adrenalinfremkalder og består af timevis af sjov og ballade. Det er yderst anbefalelsesværdigt, og der er også noget morsomt over at se de mærker, som I uvægerligt vil få på kroppen undervejs, når I bliver ramt.

Fordelene ved en lejet bus

Hvis alkohol skal være en del af jeres herretur, er det selvfølgelig en kæmpe fordel, at I ikke selv skal køre. Det er også mere behageligt at køre i en lejet bus med tilhørende chauffør end med fx offentlig transport. I en lejet bus er det kun jer, der er passagerer og ingen andre. Det giver et helt frit miljø, hvor I kan lave lige præcis det, som I ønsker. Derfor er der også garanti for en masse hygge på turen.

Derudover er det faktisk også billigt at leje en bus. Og som om det ikke var nok, er det heller ikke mere besværligt end at bestille en togbillet online. Det eneste, som du skal gøre, er at indtaste antallet af passagerer, destination, dato, tidspunkt og opsamlingssted. Så bliver du præsenteret for de bedste tilbud på en lejet bus. Herfra bestiller du bussen, og så er I sådan set klar til den bedste herretur i mands minde.