De sunde BIBS sutter er populære hos børnefamilierne

De fleste børn bruger sutter og det er på grund af de mange fordele der er ved dem. Helt fra fødslen af har børn et suttebehov, og det er ikke kun en refleks for at få mad. Det er nemlig også fordi barnet finder det beroligende, børn oplever en følelse af tryghed når de sutter. BIBS sutter er en fantastisk mulighed for at give dit barn en god start på livet, med sutter hvor der er lagt mærke til detaljen. BIBS tilbyder et udvalg af forskellige sutter i utrolig mange farver.

 

BIBS sutter er et dansk brand der har eksisteret siden 70’erne. Deres fokus ligger på at skabe sutter i kvalitetsmaterialer, med et flot design. Deres sutter er funktionelle og er skabt med omtanke på kvalitet, sikkerhed og et indbydende design. BIBS sutter er nogle af børnenes favorit sutter, på grund af den følelse af tryghed de bringer. Med BIBS kan du være sikker på at finde den sut der passer til lige dit barn.

 

Fordele ved at bruge sutter

At bruge sut har mange fordele og kan gavne barnet meget. Noget af det sutte bliver brugt mest til er at berolige barnet, når det er vredt eller ked af det. De kan derfor være en god støtte, hvis man har et barn der er meget uroligt. Det kan også hjælpe barnet med at falde i søvn. Sutten kan også være en stor hjælp hvis barnet er sulten, sutten kan nemlig bruges til at “købe lidt tid” hvis der ikke er mulighed for at amme.

 

  • Bærdygtighed og ansvar

Hos BIBS går de meget op i at have en positiv effekt på miljøet, derfor har de bl.a. indgået et samarbejde med Ørsted for at skabe en grønnere produktion. Størstedelen af deres energi er nu vedvarende energi som bliver skabt af vindmøller i Europa. Du kan derfor købe sutterne fra BIBS med god samvittighed.

 

  • Holdbarhed

BIBS sutter er kendt for deres gode kvalitet og fremragende holdbarhed. Alle deres sutter bliver designet og produceret i Danmark og er lavet af 100% naturgummi. Skjolden på sutten er fremstillet i polypropylen, hvilket er utrolig holdbart og kan holde til meget høje temperaturer, så du vil have mulighed for at vaske sutterne.

 

  • Sundhed

Da BIBS sutter er lavet af 100% naturgummi, indeholder de hverken BPA, PVC eller phthalater. Du kan derfor give dem til dit barn med sikkerhed i at der ikke er nogle skadelige eller hormonforstyrrende stoffer i.

 

Den helt rigtige sut

BIBS gør meget ud af at hvert et barn skal have den helt perfekte sut. De tilbyder derfor et hav af forskellige slags sutter, i forskellige modeller, farver og størrelser. Du kan. Sutterne er ventilsutter, hvilket betyder at sutten kan presses helt flad, derfor vil sutten altid ligge helt rigtigt i barnets mund, uden at skade barnets gummer. BIBS tilbyder også mange forskellige størrelser i skjolden på sutten. Du kan både få den traditionelle runde eller den sommerfugleformede. Ingen børn er ens og det er vigtigt at have en sut der dækker lige dit barns behov, Med BIBS sutter får du mulighed for at prøve et bredt udvalg af, og finde den rigtige størrelse, form og farve.