Derfor er aktivitetslegetøj sjovt for dit barn

aktivitetslegetøj til dit barn

Hos LittleHappy kan du finde et stort udvalg af aktivitetslegetøj. Aktivitetslegetøj er vigtig, fordi det er med til at styrke barnet motorik og giver mange gode timers leg. Når barnet er optaget af en god leg, kan du som forældre bruge tiden på dig selv. Det er derfor vigtig at købe noget aktivitetslegetøj, der kan aktivere barnet i lang tid, men samtidig lærer barnet også en masse af at lege med legetøj, især mindre børn. 

Med produkter fra LittleHappy kan du aktivere dit barn med mange timers lærerig og opslugt leg. På hjemmesiden kan du finde et hav af forskellige aktivitetslegetøj, der er noget til alle aldre. For de mindre børn er Filibabbas aktivitets nest en af de populære fordi den vokser med barnet og man har mulighed for at hænge aktivitetslegetøj op i den. For det lidt ældre er det bObles som også er en favorit.

Aktiver dit barn med produkter fra LittleHappy

Aktiver dit barn med produkter fra LittleHappy. LittleHappys aktivitetslegetøj er nøje udvalgt for at sikre den bedste kvalitet til deres kunder. Deres mest populære aktivitetslegetøj er Filibabba aktivitets nest som er super god til de helt små. bObles er også en stor favorit, både hos de helt små og de lidt ældre børn. Også boldbassiner er meget et kæmpe hit, og kan leges i alene men også sammen med vennerne.

  • Filibabba Aktivitets nest: Aktivitets nesten er perfekt den lille nye. Aktivitets nesten vokser med den lille, og kan udvides jo større barnet bliver. Aktivitets nesten giver dig mulighed for at hænge aktiviteslegetøj op, som vil aktivere barnet. Barnet vil kunne slå og sparke efter legetøjet og på den måde trænet arm- og benbevægelser.

  • bObles: bObles legetøj er perfekt til alle aldre. bObles legetøj er super sjove og den perfekte måde til at aktivere barnet på. bObles legetøj kommer i mange forskellige former, farver og størrelser, så der vil med sikkerhed være en bObles til dit barn.

  • Boldbassin: Et boldbassin er et super aktivitetslegetøj. Boldbassiner er gode til alle aldre og alle synes at et boldbassin er sjovt. Boldbassinet vil være med til at styrke barnets kaste og gribe bevægelser, når han/hun kaster med boldene.

Aktiver barnet på en sjov måde

Med aktivitetslegetøj kan du underholde dit barn i mange timer med opslugt leg. Aktivitetslegetøj er med til at forbedre og træne barnets motorik. Det er vigtig at barnet har en god motorik, fordi det vil kunne påvirke barnet ind i teenage- og voksenlivet.

Børn med dårlig motorik har tit svære ved at læse, koncentrere sig og føler tit ubehag ved berøring. Hvorimod børn med god motorik er gode til at forme sociale relationer og er generelt mere åbne. Men ved at gøre leg med et aktivitetslegetøj til hverdag, kan man hurtigt forebygge dårlig motorik. Det er vigtig at man samme med barnet får øvet balancen og styrket kroppen ved fx at gå, kravle eller lege.