Med en slikkelap kan du opnå store fordele

En slikkelap bruges i forskellige situationer. Og I kan opnå store fordele i jeres sexliv ved a bruge en slikkelap. Til gavn til begge partere.

Hvad er en slikkelap?

En slikkelap er fremstille af latex eller plastik, og bruges når man vil dyrke sikker oralsex på en kvinde. En slikkelap kan også  bruges, hvis partneren ikke kan lide a slikke kønsdelene direkte, men gerne vil have noget imellem. En slikkelap fungerer bedst hvis der påføres en smule vandbaseret glidecreme på det område, der skal slikkes. Efterfølgende pålægges slikkelappen, og partneren kan starte med at slikke, mens slikkelappen holdes fast med en hånd eller lignende.

Også velegnet til rimming

Mange kan rigtig godt lide at få stimuleret sit anus med tungen. Altså rimming, der også har kælenavne som analingus eller det sorte kys. Det kan dog for nogen være et tabu at tale om og bede om eller det kan være ubehageligt for nogen at udføre det. Derfor kan det være en god ide, at bruge en slikkelap til rimming. Det kan gøre udførelsen mere behageligt. Husk i øvrigt at en slikkelap kun kan benyttes en gang. Prisen er omkring kr. 15,- per slikkelap.

Forskellige smage

Der findes slikkelapper med forskellige smage. Du kan få med forskellige slags bærsmag, men du kan også nyde smagen af vindrue, når du bruger en slikkelap.

Andet til kvinden

Heldigvis findes også en række andre effekter, der kan benyttes af kvinder i forbindelse med sex. Det er populært med massageolie, hvilket findes til alle hudtyper. En fin ting er en hair mini intim shaver, der gør det muligt for kvinden at føle sig endnu mere bar og lækker. Og så findes der en række produkter, der kan gøre det mere behageligt, at have sex under menustrution.

Også til manden

Til glæde for kvinden i et hetrosexuelt forhold kan der også købes effekter til manden. Med Delay Spray kan manden opnår mer udholdenhed og en stærkere erektion. Der skal blot en smule på penis, og lad det virke 30 sekunder før samlejet begynder. Men desuden er det oplagt at købe kondomer til at passe godt på dig selv og din partner. Det kan du gøre via kondomland.dk, hvor du finder alle de kendte brands i forskellige udgaver, så du helt sikkert kan finde noget, der matcher jeres behov. Også dem med sjove figurer og med anderledes smage.