Det skal du have med på festival med drengene!

Der er utroligt mange danskere, der vælger at tage til festival. Her går den utroligt meget op i druk, fest og ballade, og det er en uge, som mange ikke vil være foruden. Har du endnu ikke været til festival, så er det en utroligt god måde at koble fra og finde lidt tid sammen med drengene. Og hvis du er forberedt, så bliver det en uge helt uden bekymringer.

Hvis du vil blive klogere på, hvad du skal have med til festival med drengene, så kan du blot læse mere lige her, hvor vi gennemgår nogle af de vigtigste ting.

Det perfekte telt

Først og fremmest er det vigtigt at have et sted, hvor du kan søge ly – og måske ro, afhængig af hvilken type festivalgænger du er.

Som mange har set, så er det en smule risikabelt at tage på festival i Danmark – regnen har det med at ramme i store mængder, når en stor del af Danmark vælger at sove i telt. Derfor er det utroligt vigtigt at have et telt med sig fremfor at satse på at kunne sove under åben himmel. Hvis du ikke har et telt, der egner sig til formålet, så kan du finde et pop up telt lige her. Og selv hvis du allerede har et telt, så kan det være meget rart at købe et nyt specifikt til formålet, hvis det skulle gå hen at gå i stykker. Det er trods alt en festival fyldt med fulde mennesker, og der er ingen garanti for, at det holder to år i træk.

Masser af drikkevarer

Det er selvfølgelig også vigtigt, at du har taget en masse drikkevarer med. Langt de fleste danskere tager trods alt på festival for at drikke sig helt i hegnet, og hvis det er det, du har til formål, så er det bedst at komme forberedt.

Satser du på at købe alle dine drinks i boderne, så vil det blive en utroligt dyr fornøjelse. Derfor vælger mange at køre til Tyskland, hvor de kan spare lidt på drikkevarerne, når nu der skal købes ind til en hel uges druk.

Tager du til festival med drengene, så er dette desuden endnu et element, som mange sætter pris på i forbindelse med at tage til festival. Det er nemlig en super hyggelig tur, hvor I kan snakke om alt og intet og alle jeres forventninger til ugen, der ligger foran jer.

En solid garderobe

Mange smider tøjet, når de er på festival – det sker i form af, at der er varmt og alkohollen kommer ind i kroppen. Dog er det alligevel meget rart at have en ret solid garderobe med – gerne en, der ikke kun består af dit yndlingstøj.

Efter en del tid i solen bliver mange svedige og klamme. Her kan et tøjskifte gøre den helt store forskel – også selvom du ikke vil i bad, når du er på festival. Men tager du favorit-tøjet med, er du ikke sikker på, at det kommer med hjem i ét stykke igen.