Vær den perfekte vært for gutterne

Herreaften

Nu er det endelig ved at være tid til at slå dørene op for vennerne, så I kan bruge en hel aften på at få vendt verdenssituationen. Det er ikke altid nødvendigt at planlægge aftenen ned til mindste detalje, og ofte er der egentlig kun behov for at lægge et tema for timerne i hinandens selskab.

Står der poker og bajere på menuen, skal et fodboldhold heppes på med lige dele våde varer og nachos, eller har I fået fat på et par gode cigarer, der kan skylles ned med en behagelig sjus? Mulighederne er selvfølgelig mange, og her får du et par bud på, hvordan du kan være den perfekte vært, når det er din tur til at lægge hus til jeres næste herreaften. Måske får du endda serveret et par dråber fra &skål. Læs bare med.

Kan I ikke blive enige, er det værten, der bestemmer

Man siger ofte, at hvor der er vilje, er der en vej, og hvis jeres udgangspunkt er, at I gerne vil se hinanden, skal I også nok finde ud af, hvad der skal stå på programmet. Måske spiller de engelske mestre bold mod lokalrivalerne, og så kan det være en oplagt beskæftigelse at gejle hinanden op på. Det kan også være et simpelt brætspil, hvor lidt kammeratlig konkurrence danner grobund for aftenens løjer.

Har I dog ikke planlagt på forhånd, hvorfor I mødes, kan der let opstå lidt sure miner, fordi alle har hver deres præferencer for aftenen. I det tilfælde er der dog en uskreven regel, der hedder, at det er værten, der har sidste ord. Selvfølgelig skal alle høres, men i sidste ende må gæsterne bøje sig for, at man selv har mulighed for at få den afgørende stemme, når det er ens tur til at påtage sig værtsrollen.

En god vært har et es i ærmet

Uanset om I på forhånd er blevet enige om aftenens tema, eller om det er værten, der skærer igennem, er der ting, I nærmest altid kan forberede, så I får de bedste timer sammen. Hvad skal I have at spise, og hvad skal der være i glassene? Som vært kan du med fordel have købt ind, så forskellige snacks og lækkerier er lige til at servere, men også de våde varer skal være på plads, og det er her, du virkelig kan diske op med det uventede.

Hos &skål kan du lade dig inspirere til at blande lækre og velsmagende drinks og cocktails. Her finder du både opskrifter, forskellige flasker med spiritus og opblanding samt garniture til at sende drinken godt afsted ned langs pokerbordet. Du finder alt fra de mørke typer af spiritus som whisky til de lysere drikke som vodka og gin. Det er bare med at kigge rundt, så du sikrer at kunne servere det helt rigtige til vennerne på jeres herreaften.

Lige meget om du taber din hånd mod en straight flush, eller om dit hold taber på et mål i overtiden til vild rivaljubel, har du med en ny og spændende cocktail altid et es i ærmet til alligevel at vinde aftenen som den perfekte vært.