Er drømmen en fed Ferrari?

Drømmer du om at køre rundt i en fed Ferrari, så er drømmen måske ikke helt så urealistisk, som du umiddelbart går rundt og tror. For med ferrari leasing, er det pludselig ikke længere så svært at komme til at køre rundt i den lækre bil, for med leasing lejer du nemlig i stedet for at eje. 

 

Det er klart en fordel at lease, særligt hvis der er tale om en så dyr bil, som en Ferrari. Samtidig slipper du for det ansvar der hører med til bilen, nemlig fordi du helt og aldeles kan vinke fordel til de dyre værkstedsregninger. 

 

Det er nemlig det sted du har leaset bilen, der står som ejer af bilen, og derfor også dem der skal betale, hvis uheldet er ude, og bilen går i stykker. En Ferrari må siges at være et dyrt stykke isenkram, og skulle det ske at motoren i bilen, skulle gå i stykker, er det altid rart at vide at det ikke er dig der skal betale. 

 

Her er fordelene ved at lease en Ferrari

Der er mange fordele ved at lease, og en er som beskrevet ovenfor, at du slipper for de dyre værkstedsregninger. Men det er ikke det eneste. Når din leasingperiode er forbi, er det eneste du skal gøre, at aflevere bilen tilbage til forhandleren. Når du er “bilfri”, kan du lease en ny fed bil, og på den måde altid sikre dig selv, at have en fed bil at køre rundt i, hvis det er det du går og drømmer om.