Pas godt på din leasingbil

Gennem de seneste år er det blevet yderst populært at lease en bil. Rigtig mange mennesker kører derfor rundt i en leaset bil. Uanset om du vælger BMW leasing eller et andet bilmærke, er det vigtigt, at du passer godt på bilen. Selvom du ikke ejer bilen, skal den stadigvæk vedligeholdes. Her finder du gode råd til, hvordan du kan passe godt på din leasingbil.

Sørg for at tjekke bremserne og dæktrykket

Det er vigtigt at tjekke både bremser og dæktryk selv, når du har en leasingbil. Dette bør du gøre enten hver måned eller hver anden måned. Herved kan du være tryg ved, at både bremser og dæk er i en god stand. 

Du kan sagtens selv tjekke bremserne derhjemme. Når det kommer til dit dæktryk, kan du som regel tjekke dette hos din lokale mekaniker eller på en tankstation.

Det er en god idé at rense undervognen

Undervognen på bilen kan ende med at blive ret beskidt. Det er altså en god idé, at du giver bilen en undervognsbehandling enten en enkelt eller et par gange om året. Dette sørger for, at diverse skidt og snavs under bilen bliver fjernet. På den måde kan du være sikker på, at der ikke er ved at blive dannet et større rustproblem.

Vask og rengør din bil regelmæssigt

Sidst men ikke mindst skal du huske at vaske din leasingbil regelmæssigt. Du kan vaske bilen med en spand vand, sæbe og en svamp, eller du kan køre den forbi en vaskehal.

Dog skal du ikke kun gøre bilen pæn udvendigt. Bilen bør ligeledes holdes pæn indvendigt. Du kan støvsuge bilen og derefter tørre alle fladerne af. Gør du det, holder du din bil skinnende ren både udvendig og indvendig.