Sådan passer du bedst på din bil

Passer du godt på din bil, kan du rent faktisk forlænge dens levetid. Derfor er det en god idé at bruge tid på at vedligeholde din bil året rundt. Her finder gode råd til, hvordan du kan passe bedst muligt på din bil.

Tag din bil til serviceeftersyn

At tage din bil til serviceeftersyn er yderst vigtigt. Det er med til at sikre, at din bil får et langt liv. Til et serviceeftersyn bliver der tjekket op på mange elementer, hvilket du som bilejer kan få glæde af. Mekanikeren tjekker alt lige fra bremse- og kølervæske til udstødningen, undervognen og så videre.

Skift dæk efter årstiden

Du kan selv vælge, om du vil køre med helårsdæk, eller om du vil skifte fra sommerdæk til vinterdæk eller omvendt. Uanset hvad du vælger, er det værd at tjekke, om rilledybden er slidt ned. Det kan du gøre på selve siden af dækket, hvor der er en højdemarkering for dybden.

Reparér din bil

Er der opstået en skade på bilen, så sørg for at få den repareret. Det kan eksempelvis være, at forskærmen eller bagskærmen er beskadiget. Er det tilfældet, så køb nye BMW skærme eller andre skærme og få styr på det.

Vask den regelmæssigt

Sidst men ikke mindst bør du vaske din bil regelmæssigt. Den skal rengøres både indvendigt og udvendigt, så den bliver fri for diverse skidt og snavs. Du kan vaske bilen i en vaskehal, eller du kan selv gøre det derhjemme. Det er helt op til dig.